Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2012 19:31 - Ужас ... братя Кличко убиват бокса
Автор: georgibojev Категория: Спорт   
Прочетен: 4673 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 24.02.2012 20:29


     Някоя си Мара Калчева (която не знам откъде разбира от бокс) казва, че братята Кличко са убийци на профи-бокса.
    Досега не бях чел статия с толкова противоречия.
    Статията започва, че братята Кличко са богати и известни и са с милиони фенове по цял свят.
     Горките фенове, според нея нищо не разбират от бокс.
     Според нея, в бокса при супертежките хората очакват двама мъжаги яростно да се млатят като хамали и да има кръв, кръв и много кръв.
     Ако на госпожата са й се приискали кръв и хамали, щеше да гледа бойните спортове, въпреки че и там не е така, а феърплея и човещината са основни фактори.
    Госпожо, бокса не е хамалски бой, а умна и красива игра.
     По нататък госпожата си противоречи, братята избирали да се бият само с тези боксьори, които са с най-висок рейтинг - ами къде им е вината?
     По нататък госпожата се възмущава, че брятата Кличко биели саперниците си само с една ръка. Ох, да беше гледала как Мохамед Али биеше своите съперници. Мачовете на братя Кличко били много скучни (по интересно за нея било да гледа как съхне боя, отколкото мачовете на Кличко).
    Но после госпожата започва друга песен, как преди 16 години украинците са се налагали без апелационно на профи-бокса, как Витали в първия си мач нокаутирал Том Бретхем във втория рунд.
    Как Витали не се напрягал много,но побеждавал противниците с нокаут в първи рунд.
    Как Витали е записан в Книгата на рекордите на Гинес, като първия босьор спечелил 26 двубоя за най-кратко време, а накрая госпожата казва, че двамата братя са майстори от световна класа.
    Освен това, че братята Кличко показват култура на ринга (пресен случай, когато Чисора удари шамар на Витали и оплю Владимир, те запазиха спокойствие), в свободното си време те се увличат по чужди езици, по музика и нови технологии, написали са книга (за здравословен начин на живот), участват в благотворителност, а Витали е член на управата на Киев.
     От написаната статия не разбрахме, с какво братя Кличко убиват бокса - това е статия на незнанието, на поръчката, статия целяща да се очернят едни умни, интелигентни, знаещи и можещи боксьори.


Тагове:   спорт,   бокс,   кличко,   витали,


Гласувай:
2



1. raders - ". . . бокса не е хамалски бой, а ...
24.02.2012 19:41
"...бокса не е хамалски бой, а умна и красива игра"...
ти умори коня от гъдел
цитирай
2. анонимен - minio miniora
24.02.2012 19:44
ei ,kvi sa tez ukrainski kreteni kadet ubivali boxa?amin sii jiv.
цитирай
3. usandthem - я кажи за един боксов мач на братята , който да се помни,
24.02.2012 19:51
или едно име на противниците им , всичките са грижливо подбрани анонимници.
цитирай
4. анонимен - Те не убиват бокса, просто отраз...
28.02.2012 17:42
Те не убиват бокса, просто отразяват реалността, а именно, че на този етап при тежките в световен мащаб няма много таланти. Не омаловажавам уменията им, но някак ми се струва, че в известна степен са си късметлии развили се в бокса в едни особени години.
И да знаете, че истинския бокс е при леките :) Наближава май 5-ти, когато Флойд ще изнесе поредната боксова лекция. В същата вечер ще видим (по мое мнение разбира се) оттеглянето от бокс на една друга звезда- Моузли
цитирай
5. анонимен - Направо си го убиват
27.08.2012 14:07
Не знам за феновете, но според боксовите експерти те наистина убиват бокса. Забележи дори Руските експерти са съгласни с това. И според тях бокса от времето на ТАйсън е бил в пъти по интересен. И за това си има логична причина, много шампиони от аматьорския бокс се нап.вряха и убиха бокса, като се почне от Холифилд, Ленъкс Луйс а сега и братята Кличко. И това е съвсем резонно. В Аматьорския бокс са с доста по тежки и големи ръкавици и носят каски, там нокаута е много рядко явление и се оценява по точки. Когато си бил дълги години в аматьорския бокс получаваш професионално изкривяване на самата игра, много се пазят/за да не дават точки на противника/, комбинациите най-често от два удара и от там идва скуката, нашия Кубрат Пулев има същия проблем от дългите години в аматьорския бокс. При аматьорите бокса е повече шах и стратегия както и надлъгване а в профи бокса си беше синоним на бой. Тайсън мисля че има само една среща в аматьорския бокс и веднага влиза в професионалния за това и не можа да се зарази със скучния стил. Но пък стила скучун,скучен ама аматьорите владеят челните места в профи бокса, защото биячите от профи бокса не могат да се справят с тази стратегия на аматьорите, безкраен ляв прав, който пречи ва влезеш в близката дистанция и да запукаш противника. И като ти писне и те изнерви безкрайния ляв прав почваш да правиш глупости и точно тогава аматьора те намира с един десен в брадата и си аут оф дъ ринг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgibojev
Категория: Политика
Прочетен: 208336
Постинги: 78
Коментари: 158
Гласове: 65
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031