Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2011 19:18 - "Свещенна крава" ли е циганина ?
Автор: georgibojev Категория: Политика   
Прочетен: 1398 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.05.2011 22:30


     Те са навсякъде сред нас. Те посрещат, изпращат, досаждат, преследват и навсякъде се чувстват добре - по светофари, в парковете, пред църквите, пред супермаркетите и моловете. Циганите са спокойни, самоуверени, нахални, груби и това на никого не прави впечатление.
     Всеки циганин може да влезе във всяка къща, да ограби, да изнасили или убие беззащитни стари хора, дори и за стотинки, но и тогава не ги хваща закона.
     Циганите не плащат ел. енергия, не плащат водата, която ползват, но някой им я плаща и разбира се това сме ние българите.
     За циганите няма закони, такива, каквито са за останалото население на България.
     Ако един българин спи с малолетна, това става голям проблем и затвора му е в кърпа вързан. Циганите открито спят с малолетни, правят деца и се гордеят с това, а къде е закона?
     За циганите няма контролни органи, няма данъчни органи, няма стандарти, няма полиция. РИОКОЗ се занимава с всичко друго, но не и с циганите. Циганите могат да продават без проблем всичко - семки, слънчоглед, захарен памук, крадена царевица, захарни ябълки на пръчица, локуми, козунаци с неясен произход, захарни петлета и какво ли не още.
     Въобще циганите са превзели цялото пространство пред нас.
     Циганите правят всичко свободно, това, за което ние искаме разрешение от общината. Те пускат музика по всяко време на денонощието и полицията не им прави нищо. Циганите могат да те обиждат на улицата, нахално да ти искат пари, да ти пазят колата срещу заплащане, без да е необходимо и още много други неща, а органите на реда и контролните органи не им правят нищо.
     Въобще циганите си живеят добре в България. За това и малцинството в нашета страна е голямо и се множи.
     Според проучване на неправителствената организация "Център за демографска политика", до 2050 г. българите ще бъдат малцинство, ще преобладават циганите.
     Какво прави държавата? Какво правим ние, за да не станем "екзотично малцинство"?
     Ние не правим нищо, оставили сме всичко на произвола на съдбата, не ходим да гласуваме, стоим си тихо и мирно и чакаме някой да ни оправи дереджето.
     Партиите не взимат никакво отношение. И как, иначе, като циганите са много важни гласове за тях. На тях (циганите) дават пари, а не на българите.
     Държавата също се е отметнала от своите задължения и не прилага в еднаква степен законите, а те са задължителни за всички.
     Интеграцията не е само отглеждане на цигани в добри условия, а приобщаването им към нашите нрави и понятки.
     И ако продължаваме да ги търпим, ще излезе прав автора на популярната в Столипиново, Факултето и всички цигански квартали песничка: "Циганите са народа, българите са гола вода.Оп-оп баница, да Еба вашта мамица".


Тагове:   цигани,   българи,


Гласувай:
1



1. medyto - Браво
12.05.2011 10:56
Но какво правим срещу това ????
Колко хора излязоха на протеста ???
Защо, когато в рейса глобиха БЪЛГАРИН без билетче а ПОДМИНАХА ЦИГАНИНА БЕЗ БИЛЕТ до него аз НЕ РЕАГИРАХ ??
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgibojev
Категория: Политика
Прочетен: 209004
Постинги: 78
Коментари: 158
Гласове: 65
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930