Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 14:19 - Какво е по-добре - да си 16-та република на СССР или 27-та република на ЕС
Автор: georgibojev Категория: Политика   
Прочетен: 6751 Коментари: 28 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     С интерес прочетох статията "Как България щеше да стане 16-та република на СССР" и ми стана мъчно. Мъчно ми стана не от статията, а от коментарите към нея. Стана ми мъчно от това, което се разменя между отделните хора, от езика им, от начина, по който си говорят. Всяка дума между коментиращите е изпълнена с омраза, с злоба, с неприязъм и нищо конструктивно, а само празни приказки.
     Говори се за византийци, за гърци, за македонци, за руснаци, за европейци, за американци и нищо не се говори за нас българите.
     Говори се колко били богато европейците и американците, как всичко при тях било хубаво и си задавам въпроса: "Кой им го направи всичко това, хубавото?" Разбира се, самите те с много труд и любов са постигнали всичко това.
     И главния въпрос е: "Какво, ние българите, правим, за да бъдем силна икономическа държава, за да имаме висок стандарт на живот?" Кой от нас и с какво е допринесъл за това?
     Ние сме един мързелив народ, който мрази всеки, всичко и себе си дори.
    Задавам си и въпроса: "Защо, ние българите, все гледаме да сме към някоя велика сила?" Лошото е, че ние никога не сме там, където е точното ни място и защо се вдигна такава шумотевица от това решение да станем 16-та република на СССР.
     Винаги някой, а не народа, е решавал нашата съдба. Нима сега някой е искал мнението на нашия народ да станем членове на Европейския Съюз.
    Някой излезе ли да каже защо ще ставаме членове на ЕС и ще има ли полза България от това членство.
    Когато се е искало да станем 16-та република на СССР ние сме имали голяма полза. Силно земеделие, силна икономика, големи пазари за нашата продукция, най-евтините нефтени продукти, които закупувахме от СССР. Сега, когато станахме членове на ЕС кой спечели?
     Спечелиха отделни кръгове, а народа ни нищо не спечели и от ден на ден става по-беден.
     Членския ни внос към ЕС е 885 млн. евро, а какво получаваме? Получаваме обещания за над 1.5 млрд. евро, но така, че да не можем да усвоим повече от 400-500 млн. евро.
     Най-лошото е, че Европа ни направи своя заден двор.
     В България внасяме най-големите боклуци от Европа, спря развитието на нашето земеделие, спря развитието на нашата икономика и не напразно в Брюксел под знамето на България бе поставена тоалетната на ЕС.
    И всичко това е така, защото робуваме на чуждото и нищо не правим за нашата България.
     Така е ,другарки и другари, дами и господа, ние нищо не правим за България, а само я оплюваме.
     Но такива сме си ние българите и такива ще си останем докато се самоунищожим.



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - "Винаги някой, а не народа, е решавал нашата съдба. Нима сега някой е искал мнението на нашия народ да станем членове на Европейския Съюз."
27.05.2012 15:12
Късата памет е лош съветник.Препоръчвам на автора да прочете не само : http://news.bpost.bg/story-read-9229.php, а всичко за времето 1998-2007 г.
преди да "умозаключава" дали "Някой излезе ли да каже защо ще ставаме членове на ЕС и ще има ли полза България от това членство".
Но по отношение на написаното от автора:
"И главния въпрос е: "Какво, ние българите, правим, за да бъдем силна икономическа държава, за да имаме висок стандарт на живот?" Кой от нас и с какво е допринесъл за това?" - съм напълно съгласен !
Не е вярно обаче, че : "Ние сме един мързелив народ, който мрази всеки, всичко и себе си дори."
Ние сме народ с убита инициативност. Причината е в "спокойния живот по времето на най-прогресивния строй на земята", когато ни принудиха да чакаме и действамо съгласно директиви "отгоре", а местни "гаулайтери" всеки ден "си сверяваха часовниците" в съответните комитети на БКП.
А когато в "потайна доба" се е разглеждал въпроса за 16-та република, не само, че никой не е питал народа, не му е казано нещо, но и императивно е било разпоредено всичко да се пази в тайна !
А каква би била ползата от присъединяването след разкапването на СССР, никой няма смелостта не само да каже, а и да помисли.
цитирай
2. tomcat2 - срещу членският ни внос от близо ...
27.05.2012 17:51
срещу членският ни внос от близо милиард ,получаваме един кирлив немит брюкселски и унижение на суверенитета ни и националното ни достойнство.Най-подлото предателство срещу България някога!
цитирай
3. hatanasov - Другарят е забравил...
28.05.2012 01:50
или не е учил в ППО, че до 9.9.44 България е била 19 в света по икономическо развитие.
цитирай
4. boristodorov56 - Е, в Съветския съюз беше малко по-различно, де! Някои хора все още помним.
28.05.2012 07:25
" Най-лошото е, че Европа ни направи своя заден двор." - но за това не са виновни европейците, а ние самите.
цитирай
5. анонимен - Че сме виновни ние, виновни сме! ...
28.05.2012 11:25
Че сме виновни ние, виновни сме! Факт!
Но "европейците" /и "американците"/ правят достатъчно ,
за да затънем още по-дълбоко в мизерията,
докарана ни все от "мислещи за народа" правителства.

"- А къде е България в тази търговия?

Когато България влезе в ЕС, вече беше съкратила емисиите си много. Не защото беше направила някакви усилия за това, а защото по време на прехода нашата промишленост се беше свила драстично. Спрямо 1988 г. емисиите бяха намалени с повече от 50 процента. Когато влязохме в ЕС, трябваше да дадем нашата оценка колко емисии ще ни трябват годишно и оценката беше, че ни трябват около 67 млн. тона. Нашето искане не беше удовлетворено и беше намалено на 43 млн тона, които изхвърляме в момента. Това означава, че оттук нататък нямаме никаква възможност за възстановяване или развиване на индустрията и съответно за по-висок икономически растеж. Означава, че трябва да останем на нивото, на което сме днес. Освен ако не решим да минем на негоривни енергии, които, както вече казах, са много по-скъпи и неефективни. Ако се стигне до споразумение в Копенхаген и ние се включим в него, това ще означава не просто да спрем икономиката си на сегашното ниво, а да започнем да затваряме предприятия, защото това ще ни задължи да продължим да намаляваме емисиите си вече не на базата от 1988 г., а на база 2008 г."

http://www.glasove.com/katya-georgieva-globalnoto-zatoplyane-e-izmama-18940
цитирай
6. ok3223 - Може ли да обясни
28.05.2012 12:27
Някой, защо, и за какво,в името на какво даваме(подаряваме) 885,000,000 тази огромна, непосилна за БГ сума в евро, като членски внос в ЕС
В левове това са над 1,725,750,000 лв.
В името на какво, като под формата на някакви "помощи" ни се връщат трохи.
Фактически ние финансираме ЕС, защото по малко от 1/4 от тази сума се връща у на ежегодно , като разликата остава у Брюксел.
А като прибавим и парите които харчим за разните МИСИИ в Афганистан, Босна и къде ли не, още много стотици милиони отиват за този дето духа, по команди от ЕС.
Като парите не достигат за болници, училища, заплати и пенсии, стотици хиляди са безработни, като за хиляди въпроса за прехраната на децата и семейството е вече проблем № 1, физическото оцеляване на десетки хиляди е вече под въпрос.
КАКВО ЗАГУБИХМЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГУБИМ КАТО СТАНАХМИ ЧЛЕН НА ЕС,
и, какво ПЕЧЕЛИМ...
И кой губи и печели в нашия случаи.
цитирай
7. анонимен - Да ама някой замисля ли се, че никога ...
28.05.2012 14:39
Да ама някой замисля ли се, че никога България не е станала 16та република на СССР и това са били политически ходове на Бай Тошо да измъкне още пари и симпатии, докато сега България е 27та република на ЕС и си плаща като на поп - годишна вноска и нашите закони се диктуват от Брюксел и нашите политици нищо не правят без да се съобразят с Меркел и сие.............Бай Тошо си беше велик политик и какво щял да направи, нека се гледат фактите, не кой какво щял да направи.........
цитирай
8. анонимен - Можеше и да се спечели, както направи цар Борис Трети - Та Тан
28.05.2012 16:45
Като националист, аз имам друга гледна точка, ако недай си Боже бяхме станали 16-та република. За да бъдем такава се е изисквало да имаме обща граница със СССР. А това означава Северна Добруджа да бъде върната на България и едно малко местенце в Югозападна Украйна, по Долното течение на река Дунав щеше да е границата. И това срещу връщането на Западна Молдова на Румъния. След разпадането на Съветския съюз, Северна Добруджа щеше да си наша. Първият път, през 60-те години, ръководството на Съветския съюз е отказало сделката; втория път през 1979 год.-, Румъния първоначално се съгласи, а после се отказа. За тая работа, Леонид Брежнев бе в България, уж да се лекува при Петър Димчев. Най-лошия сценарии за държавата ни бе изигран през 1989/1990 години, когато шайка бъдещи разбойници подписаха плана РАН ЪТ. От тогава насам, независимо от разцветката, управниците Български разоряваха и продължават да разоряват народа Български. Най-послушните им изпълнители се оказаха спортистите, привлечени като изпълнителя на повелята на политическите решения, под ръководството на МВР и Държавна сигурност. Национализмът е разбит. Най-пагубно влияние оказа предателството на АТАКА, ставайки слуга на ГЕРБ. С настоящите държавни ръководители и чиновници, икономиката ни няма да мръдне ни йота. Съвременната Българска олигархия е наднационална, глобулистично настроена, използува ситуацията за лично облагодетелствуване. България сама неможе да се измъкне, необходима е радикална промяна на политическото разпределение на Европа и света. Светът върви към това, дори да е самоубийствено. С избори може да се достигне състояние на известно социално подобрение на хала на хората, но не и да се измъкнем от желязната хватка на международните монополи. Първото и най-важното, което трябва да направим, е да престанем да се дърлим на комунисти и антикомунисти; да насочим цялата си енергия за обединение на националнопатриотичните сили.
цитирай
9. cicero7 - Прав си за едно - малко са хората к...
28.05.2012 16:53
Прав си за едно - малко са хората които правят нещо за България, малко са тези които са взели живота си в свой ръце и не реват, че нямат пари. Мен пък ми е мъчно когато чета подобни противочащи си писаници нямащи нищо общо с фактите. Много хора очевидно не знаят, но СССР е създаден с една цел - да бъде проводник на световната революция, това бивше териториално образувание дори не е правилно да бъде наричано държава. Идеята е била СССР да остане едиствен на света. Смешно е да говорим за пазари по времето на соца - тогава не е имало пазари, всичко е дирижирано ОТ ДО. За теб толкова за другаря председател повече . Общо взето системата е купонна. Силна икономика!? Това някаква шега ли е? Каква е тази силна икономика, която не може да задоволи нуждите на гражданите на страната дори на основни стоки и услуги, да не говорим за луксозни такива? Празни магазини и хора с пари, които обаче няма какво да си купят с тях - соц парадокс! Силно земеделие? Аз бих казал по-скоро трудоемко нискотехнологично нерентабилно земеделие! Да произведеш нещо с гигантски усилия, при положение, че други го произвеждат много по-успешно с по-малко усилия не е повод за хвалебствия. Единствено си прав за енергоносителите, но именно те изядоха главата на вождовете на световната революция. ЕС? Да България спечили невероятно много с влизането си в ЕС. ЕС е преди всичко търговски съюз и това отвори наистина нови огромни хоризонти пред българския бизнес. Имиджа на България след влизането ни ЕС също нарастна значително - това привлече много нови чуждестранни инвеститори и туристи. Общо взето България единствено спечели от членството си в най-богатия клуб на тази планета. Членския ни внос не е фиксиран - той е на база БВП, но има и други плащания освен него, но въпреки това към този момент България е наплюс и може да е още по наплюс чисто финансово, ако имаше повече активни и предприемчиви българи, който да усвоят на 100% средствата по еврофондовете.
цитирай
10. анонимен - Че сме виновни ние, виновни сме! ...
28.05.2012 18:10
azop написа:
Че сме виновни ние, виновни сме! Факт!
Но "европейците" /и "американците"/ правят достатъчно ,
за да затънем още по-дълбоко в мизерията,
докарана ни все от "мислещи за народа" правителства.

"- А къде е България в тази търговия?

Когато България влезе в ЕС, вече беше съкратила емисиите си много. Не защото беше направила някакви усилия за това, а защото по време на прехода нашата промишленост се беше свила драстично. Спрямо 1988 г. емисиите бяха намалени с повече от 50 процента. Когато влязохме в ЕС, трябваше да дадем нашата оценка колко емисии ще ни трябват годишно и оценката беше, че ни трябват около 67 млн. тона. Нашето искане не беше удовлетворено и беше намалено на 43 млн тона, които изхвърляме в момента. Това означава, че оттук нататък нямаме никаква възможност за възстановяване или развиване на индустрията и съответно за по-висок икономически растеж. Означава, че трябва да останем на нивото, на което сме днес. Освен ако не решим да минем на негоривни енергии, които, както вече казах, са много по-скъпи и неефективни. Ако се стигне до споразумение в Копенхаген и ние се включим в него, това ще означава не просто да спрем икономиката си на сегашното ниво, а да започнем да затваряме предприятия, защото това ще ни задължи да продължим да намаляваме емисиите си вече не на базата от 1988 г., а на база 2008 г."

http://www.glasove.com/katya-georgieva-globalnoto-zatoplyane-e-izmama-18940

След пълното разорение на селското стопанство от така наречените "Ликвидационни съвети",измислени от чутурурите на сините Ф.Д.иЖ.Ж.след грабителската приватизация и РМД на България остана все още една действаща ефективно енергетика!Но не би,еврочиновниците решиха да ни я затрият и ни накараха да закрием 1,2,3, и 4 енергоблокове!Затрихме електрониката,мотокаростроенето,хпадилната техника,внасяме почти всички видове зеленчуци,произвеждат чужди фирми българско кисело мляко,в което мОже би само лайна няма/ДАНОН/бълг.лютеница /ДЕРОНИ/ и...в края на краищата дух.су
цитирай
11. анонимен - men pak mi stana smesno i gor4ivo zastoto se zamislih kak bi se kazvalo CCCPeTo ako nie behme tam
28.05.2012 19:08
dali CCCP-Be ili Be-eCCCeP

sto sega po sastata stringacia EUiskata Ivropa bi se kazvala BEUi ili EUi Be

se v gazo, kak to bi napisal otkrovenno Bat Dmitrii Ivanov.

razlikata e ogromna porano rusnacite ni iskaha zastoto porkaha pi4ovete vodka i iskaha ubavi salati; sega minaha na alkohol i 4opliat fastyci, zatoi se tovareshat s turcite makar da zagubiha saltanata prez 1905
цитирай
12. анонимен - Като ти прочетох статията
28.05.2012 19:54
"Какво е по-добре - да си 16-та република на СССР или 27-та република на ЕС" ми стана мъчно.Не само от статията, но и от коментарите към нея, които искат да докажат,че от затриването на държавата ни, което са предложили нашите комунистически предатели , щяло да ни стане по-добре.Мъчно ми стана ,че в България живеят и се подвизават такива безродници като теб и авторите на коментарите, които те поддържат.Че на всичко отгоре се представяте за някакви патриоти, които сте разтревожени и милеете за страната си.Да се прави сравнение между затриването на България като държава, с членуването на съвременна свободна и независима България в най-елитния световен клуб на свободните и демократични държави е не просто кощунство.То е бягство от здравия разум.Мъчно ми е,че има такива хора, като вас.Вие сте опасни хора, защото ако се случи, не дай Боже ,да имате държавната власт, вие без да ви мигне окото ще сте готови да затриете България.Вие не сте българи.Вие имате извратено мислене на космополити и безродници.Срещу такива ,като вас трябва да се води борба.Вие трябва да бъдете разобличавани и сочени с пръст не като потенциални , а като истински продажници, щом одобрявате безпрецедентното предателство на българските комунисти.
цитирай
13. анонимен - KOMUNIST
28.05.2012 20:30
ОТГОВОРЪТ Е ЯСЕН БЕЗ ДА СЪМ ПРОЧЕЛ И ЕДИН РЕД ОТ СТАТИЯТА И КОМЕНТАРИТЕ. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ДА СИ СССР. САМО ЧЕ ТОГАВА НЕ БЯХМЕ 16 РЕПУБЛИКА, А БЯХМЕ СЪС СТАТУТА НА ПЪРВА. ТАКИВА ПРЕФЕРЕНЦИИ КАКВИТО СМЕ ИМАЛИ ТОГАВА, НИКОГА НЯМА ДА ИМАМЕ ---- ЛИЦЕНЗИИИ ЗА ОРЪЖИЕ БЕЗ ПАРИ, ПЕТРОЛ --- БЕЗ ПАРИ. ЦЯЛАТА ЗЕЛЕНЧУКОВА - ПЛОДНА КУЛТУРА ЗА СССР, ВСИЧКИ ЦИТГАРИ И АЛКОХОЛ ЗА СССР,ДЕФАКТО ВСИЧКИ ЗАВОДИ И ЦЯЛАТА СТРАНА РАБОТЕХА ЗА ИЗНОСА ЗА СССР. КВО ДА ГО СРАВНЯВАМЕ. ТОГАВА ВСИЧКИ ИМАХМЕ ВЛОГОВЕ, А СЕГА ВСИЧКИ ИМАМЕ КРЕДИТИ. А ТИ МИ КАЖИ КОЕ ПО ДОБРЕ
цитирай
14. анонимен - KOMUNIST
28.05.2012 21:07
Е ТУКА Е КАЗАНО МНОГО ПО ЯСНО ОТ МЕН, КАТО ПИСАТЕЛИТЕ НА ТЕКСТА СА РАЗБРАЛИ ОТГОВОРА ОКОЛО ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, Т.Е ПРЕДИ ДОРИ ДА СИ ПОМИСЛИМ ЧЕ ЩЕ ХОДИМ ТАМ, КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ПРОВЕРИ ОТКОГА Е ТВОРЧЕСТВОТО НА ТЕЗИ ВЕЛИКИ ТВОРЦИ- МУЗИКАНТИ И ПИСАТЕЛИ НА ПЕСНИ.
цитирай
15. анонимен - Браво
30.05.2012 09:14
Много добре сте го казал. Поздравления за статията.
цитирай
16. анонимен - 19 в света
01.06.2012 18:16
hatanasov написа:
или не е учил в ППО, че до 9.9.44 България е била 19 в света по икономическо развитие.

Сигурен ли си, че в света на 9.9.44 е имало само 19 държави? По цървули на глава от населението сме били първи тогава.
цитирай
17. анонимен - 16 или 27 република
01.06.2012 18:25
16 република на СССР не станахме, но 27 република на ЕС ни направиха. Истина е, че между СССР и ЕС има разлика. От СССР може да се излезе, а от ЕС - не, СССР строеше заводи и атомни централи, ЕС закрива и унищожава - където мине трева не никне.
цитирай
18. tsvetanandreev - срещу членският ни внос от близо ...
21.07.2012 10:01
tomcat2 написа:
срещу членският ни внос от близо милиард ,получаваме един кирлив немит брюкселски и унижение на суверенитета ни и националното ни достойнство.Най-подлото предателство срещу България някога!

цитирай
19. анонимен - бижутерия оптом дешево
17.10.2012 06:52
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://way-health.pitnet.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Lefembave>каталог одежды весна лето 2012 </a> модные бренды <a href=http://autoped.ru/user/Accoubbib/>весенняя распродажа </a> юбки для полных купить <a href=http://ig-radio.ru/user/aronnabouniot/>японский интернет магазин одежды </a> женские полусапожки ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>sildenafil Kamagra </a> - Cheapest Kamagra by c.o.d. : Kamagra Oral Jelly Order pharmacy : <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>information Kamagra </a> - Oral Jelly 100mg suppliers Cheapest Kamagra
цитирай
20. анонимен - футболки с длинным рукавом купить
17.10.2012 15:52
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://aintour.ru/index.php?subaction=userinfo&user=Readramma>одежда рибок интернет магазин </a> интернет магазин одежды распродажи <a href=http://statyslady.ru/user/Arrartytums/>купить платье для мамы невесты </a> модная коллекция одежды <a href=http://elegaloze.narod2.ru/>купить мужскую одежду </a> джинсы галифе мужские ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>glasgow Kamagra </a> - Buy Kamagra using PayPal in UK : get Generic Kamagra Online pharmacies : <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>online Kamagra online Cheapest </a> - How To Buy Online Kamagra Oral Jelly
цитирай
21. анонимен - женская одежда больших размеров
18.10.2012 07:57
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://soft.ahtuba.com/user/latMiltaliets/>смотреть фильм платье от кутюр </a> джинсы для беременных <a href=http://magicchilds.com/user/NelaTheable/>tiffany бижутерия </a> вязание бижутерии <a href=http://epestulu.narod2.ru/>модная одежда </a> недорого женские сумки ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra tablets acne </a> - Kamagra bristol : online consultation Kamagra overnight no script : <a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Jelly 100mg Buy Cheap Kamagra Oral </a> - Super Kamagra london
цитирай
22. анонимен - купить зимнюю куртку
19.10.2012 05:45
Здраствуйте!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://forum.eastbooking.ua/member.php?261089-Pepepsymn>модная одежда купить в украине </a> интернет магазины одежды украина <a href=http://fussballfreundetoeplitz.de/forum/member.php?action=profile&uid=98222>посмотреть платья </a> детская одежда купить интернет магазин <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>каталог одежды адидас </a> интернет магазин верхней одежды украина ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>worldwide Kamagra tablets </a> - how to get a Kamagra pharmacy : super UK Kamagra tablets : <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra side effects </a> - sildenafil 50mg Kamagra tablets
цитирай
23. анонимен - купить футболку ливерпуля
19.10.2012 14:45
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://www.mp3music.su/user/stalsindyCill/>где купить штаны </a> мужские штаны галифе <a href=http://brizgalovo.ru/user/Cypeimpoliply/>каталог одежды для женщин </a> интернет магазин одежды бренды <a href=http://dejavu.ua/>бижутерия дешево </a> женские шарфы ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>Cheap UK Buy Kamagra online </a> - Kamagra prescription Online : Kamagra 100mg tadalafil caverta : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Buy Generic Kamagra online </a> - Cheapest place to Buy Kamagra online
цитирай
24. анонимен - интернет магазин фабрика одежды
19.10.2012 23:54
Доброго времени суток!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://12seo.ru/user/Lickaccitmesk/>купить платье новое </a> мужская одежда интернет магазин <a href=http://www.k1ngxxx.com/user/Neervekag/>интернет магазин одежды в орле </a> блондинки в платьях <a href=http://dejavu.ua/>одежда next каталог </a> интернет магазин платья ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>ap Kamagra </a> - Online pharmacy Cheap Kamagra cash delivery : pricing for Kamagra : <a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly suppliers australia ajanta pharma </a> - viagra Kamagra wroclaw
цитирай
25. анонимен - магазин распродажа обувь зимняя
21.10.2012 00:12
Привет Всем!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://ark.galychyna.info/user/stoofessurf/>модные платья 2012 купить </a> детская одежда украина <a href=http://epestulu.narod2.ru/>шлейф платья </a> monster energy в украине одежда <a href=http://www.adamca.net/user/namernnes/>где купить модную одежду </a> женская одежда интернет магазин недорогой одежды ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Buy Kamagra online without dr approval </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg mastercard : Kamagra Oral Jelly check : <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly get 100mg </a> - inanchor Jelly Kamagra Oral
цитирай
26. анонимен - японские платья
22.10.2012 12:26
Привет Всем!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://hddas.ru/index.php?subaction=userinfo&user=fraurfrooks>днепропетровск интернет магазин одежды </a> купить одежду в донецке <a href=http://lsden.ru/user/Breronelt/>батик одежда интернет магазин </a> белое платье на счастье <a href=http://www.taxi-smska.ru/user/agellussy/>натура бижутерия </a> модная одежда онлайн ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>Kamagra Indian </a> - Fedex overnight Kamagra Buy without prescription :.Kamagra Oral Jelly suppliers UK ups delivery .:<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>Kamagra in Canada </a> - Kamagra tablets Online ajanta
цитирай
27. анонимен - белый костюм купить
29.10.2012 19:36
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://prosekas.ru/user/ambusaflerbab/>аккорды платье белое </a> купить платье <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#размеры-одежды-таблица-украина»>размеры одежды таблица украина</a> костюм феи купить <a href=http://kinotop.ge/index.php?subaction=userinfo&user=drembecosmort>обувь salomon купить </a> трусы мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas 5-12% <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra and heart condition </a> - viagra Kamagra london : Buy Kamagra pattaya thailand : Discount for re 7% <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>Kamagra 50p </a> - online ordering Kamagra without prescription
цитирай
28. анонимен - кройка платья
31.10.2012 11:22
Привет Всем!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://autotriumf.ru/user/Nitaunubank/>платья напрокат в одессе </a> купить мужскую одежду <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#вечернее-платье-своими-руками»>вечернее платье своими руками</a> обувь рикер купить <a href=http://kirillovka-azov.com/user/BleldMetclend/>где купить детскую одежду </a> интернет магазин купальников ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly get ajanta pharma </a> - Kamagra tablets offers : Cheap Kamagra prescription : Discount for re 5 7 % <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>prescription price Kamagra </a> - Kamagra 100mg tadalafil Generic drugs
цитирай
29. анонимен - форум распродажа
01.11.2012 07:08
Уважаемые господа!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://rubin.kiev.ua/user/Tubhiereededa/>одежда лакосте интернет магазин </a> халаты женские <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#интернет-магазин-одежды-мировых-брендов»>интернет магазин одежды мировых брендов</a> купить костюм бэтмена <a href=http://badfetish.net/download/user/robUpsegogoro/>платье трансформер купить </a> интернет магазин верхней детской одежды ... Хороших Вам покупок!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra natural paypal </a> - blue kays Kamagra : Cheap Kamagra price : Discount for re 5 7 % <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>kamagra uk best value for money </a> - Kamagra online canadiain
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgibojev
Категория: Политика
Прочетен: 209140
Постинги: 78
Коментари: 158
Гласове: 65
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930